Tervetuloa yrityskaupoille! Myynnissä oleville yrityksille tehty asiantuntijan toimesta myytävyysanalyysi.
Tilaa myytävyysanalyysi yritykselle

Unelmiesi toteuttaminen alkaa tästä. Me kerromme miten asiassa edetään.

Yritysvälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä. Yhteydenotto on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kysy rohkeasti lisää!

Yrityksen myynti – autamme kaikissa myyntiprosessin vaiheissa

Yrityksen omistajanvaihdos on yrityksen elinkaaren yksi kriittisimmistä vaiheista. Jokainen yritys kokee omistajanvaihdoksen jossain vaiheessa. Yrityskauppaprosessi sisältää useita eri vaiheita, ja se voi tuntua monimutkaiselta. Tärkeintä on kuitenkin lähteä asiassa liikkeelle. Ensimmäinen askel on teettää yrityksellesi Myytävyysanalyysi. Myytävyysanalyysi on kattava läpileikkaus yrityksen tilanteesta, joka antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mistä löytyy jatkaja?
  • Mitä yrityskaupassa myydään?
  • Miten yrityksen myynti etenee?
  • Mikä on minun yrityksen arvo?
  • Mihin kannattavuus perustuu?
  • Mikä on yritykseni markkinatilanne?

Myytävyysanalyysissä perehdytään yrityksen liiketoimintaan, kartoitetaan ydinosaaminen, selvitetään kannattavuuden perusteet, tehdään kilpailijakartoitus, annetaan asiantuntijan näkemys yrityksen arvosta, lasketaan veroseuraamukset yrityskaupasta ja esitetään etenemissuositus. Lopputuloksena on selkeä kirjallinen raportti, joka käydään läpi tilaajan kanssa henkilökohtaisesti.

Tilaa yrityksen myytävyysanalyysi täyttämällä alla oleva lomake. Täytettyäsi tilaustiedot, pääset allekirjoittamaan tilausvahvistuksen sähköisen allekirjoituksen avulla. Tässä yhteydessä saat tunnukset YritysoviPlus-extranettiin. Tilauksen jälkeen yritysvälittäjä ottaa sinuun yhteyttä ja sopii etenemisestä.

Myytävyysanalyysin hinta on 3500 € + alv.

Laskutustiedot
US Wood Oy

”Advance Team teki US Woodille ensimmäisen myytävyysanalyysin vuoden 2017 alussa, minkä jälkeen myytävyysanalyysi päivitettiin. Yrityksen arvon tietäminen on myyjälle tärkeää. Kun tietää, mitä yrityksen myynnistä on mahdollista saada, päätöksenteko helpottuu. Yrityksellä täytyy olla perusasiat kunnossa ennen yrityskauppoja. Yrityksen myymistä en olisi lähtenyt toteuttamaan omin päin”

Jukka Sutelainen
US Wood Oy

Unelmiesi toteuttaminen alkaa tästä. Me kerromme miten asiassa edetään.

Yritysvälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä. Yhteydenotto on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kysy rohkeasti lisää!