Tervetuloa yrityskaupoille! Katso uusimmat myyntikohteemme ja lue uutisia tehdyistä yrityskaupoista.

Kasva kannattavasti yritysostolla

Haavi – Yrityksen ostopalvelu auttaa kaikissa ostoprosessin vaiheissa

Haavi – Yrityksen ostopalvelu on palvelu aktiiviselle ostajalle. Yritysosto -palvelun tavoitteena on avustaa asiakasta yritysostossa. Tyypillisesti yritysostoon lähdetään, kun tavoitellaan nopeaa kasvua, markkina-aseman vahvistamista tai synergiaetuja. Muita syitä yritysostoon voivat olla esimerkiksi kansainvälistyminen ja toimialan vaihto.

Haavi – Yrityksen ostopalvelu jakautuu kolmeen vaiheeseen.
Vaiheessa 1 etsimme potentiaalisia kohdeyrityksiä ostajan antamien ominaisuuksien mukaan. Ensimmäisen vaiheen lopputuloksena on tiivistelmä yrityksistä sekä suositus mitä yrityksiä kannattaa lähestyä ja missä järjestyksessä.
Vaiheessa 2 kontaktoimme kohdeyritystä tiedustellaksemme yrityksen myyntihalukkuutta. Asia etenee tämän jälkeen alustavien neuvottelujen kautta kohti aiesopimusta.
Vaiheessa 3 toteutetaan yrityskauppa, allekirjoitetaan kauppakirja, maksetaan kauppahinta ja tehdään tarvittavat viranomaisilmoitukset.

Tutustu lisää yrityksen ostopalveluun Advance Teamin sivuilla.

Sentakia Oy

”Sentakia Oy on määritellyt yhdeksi painopistealueeksi kannattavan kasvun hakemisen. Tavoitteen saavuttamiseksi on otettu yrityskaupat keskeiseksi tekijäksi. Tässä prosessissa olemme käyttäneet Advance Teamin Haavi – Yrityksen ostopalvelua. Palvelu on nopeuttanut yritysostoja ja löysimme oikeantyyppisiä liiketoimintoja. Suosittelen Haavi – palvelua potentiaalisten ostokohteiden löytämiseksi ja yrityskauppaprosessin loppuunsaattamiseksi.”

Jari-Pekka Vatanen
Toimitusjohtaja
Sentakia Oy

Jätä soittopyyntö

Miten voimme auttaa?

Jätä meille numerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.