Tervetuloa yrityskaupoille! Katso uusimmat myyntikohteemme ja lue uutisia tehdyistä yrityskaupoista.

Kasva kannattavasti yritysostolla

Unelmiesi toteuttaminen alkaa tästä. Me kerromme miten asiassa edetään.

  Yritysvälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä. Yhteydenotto on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kysy rohkeasti lisää!

  Haavi – Yrityksen ostopalvelu auttaa kaikissa ostoprosessin vaiheissa

  Haavi – Yrityksen ostopalvelu on palvelu aktiiviselle ostajalle. Yritysosto -palvelun tavoitteena on avustaa asiakasta yritysostossa. Tyypillisesti yritysostoon lähdetään, kun tavoitellaan nopeaa kasvua, markkina-aseman vahvistamista tai synergiaetuja. Muita syitä yritysostoon voivat olla esimerkiksi kansainvälistyminen ja toimialan vaihto.

  Haavi – Yrityksen ostopalvelu jakautuu kolmeen vaiheeseen.
  Vaiheessa 1 etsimme potentiaalisia kohdeyrityksiä ostajan antamien ominaisuuksien mukaan. Ensimmäisen vaiheen lopputuloksena on tiivistelmä yrityksistä sekä suositus mitä yrityksiä kannattaa lähestyä ja missä järjestyksessä.
  Vaiheessa 2 kontaktoimme kohdeyritystä tiedustellaksemme yrityksen myyntihalukkuutta. Asia etenee tämän jälkeen alustavien neuvottelujen kautta kohti aiesopimusta.
  Vaiheessa 3 toteutetaan yrityskauppa, allekirjoitetaan kauppakirja, maksetaan kauppahinta ja tehdään tarvittavat viranomaisilmoitukset.

  Tilaa yrityksen ostopalvelu Haavi täyttämällä alla oleva lomake. Täytettyäsi tilaustiedot, pääset allekirjoittamaan tilausvahvistuksen sähköisen allekirjoituksen avulla. Tässä yhteydessä saat tunnukset YritysoviPlus-extranettiin. Tilauksen jälkeen yritysvälittäjä ottaa sinuun yhteyttä ja sopii etenemisestä.

  Puhelinnumeron tulee alkaa suuntanumerolla (+358 Suomi)
  Laskutustiedot
  Minkälaista yritystä etsit?
  Sentakia Oy

  ”Sentakia Oy on määritellyt yhdeksi painopistealueeksi kannattavan kasvun hakemisen. Tavoitteen saavuttamiseksi on otettu yrityskaupat keskeiseksi tekijäksi. Tässä prosessissa olemme käyttäneet Advance Teamin Haavi – Yrityksen ostopalvelua. Palvelu on nopeuttanut yritysostoja ja löysimme oikeantyyppisiä liiketoimintoja. Suosittelen Haavi – palvelua potentiaalisten ostokohteiden löytämiseksi ja yrityskauppaprosessin loppuunsaattamiseksi.”

  Jari-Pekka Vatanen
  Toimitusjohtaja
  Sentakia Oy

  Unelmiesi toteuttaminen alkaa tästä. Me kerromme miten asiassa edetään.

   Yritysvälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä. Yhteydenotto on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kysy rohkeasti lisää!
   Jätä soittopyyntö

   Miten voimme auttaa?

   Jätä meille numerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.