Tervetuloa yrityskaupoille! Katso uusimmat myyntikohteemme ja lue uutisia tehdyistä yrityskaupoista.

Aika myydä yrityksesi?

Yrityksen omistajanvaihdos on yrityksen elinkaaren yksi kriittisimmistä vaiheista. Jokainen yritys kokee omistajanvaihdoksen jossain vaiheessa. Yrityskauppaprosessi sisältää useita eri vaiheita, ja se voi tuntua monimutkaiselta. Tärkeintä on kuitenkin lähteä asiassa liikkeelle. Jotta voisimme tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun edetä kohti yrityksen omistajanvaihdosta, olemme luoneet kolme erilaista myyntipakettia. Tutustu myyntipaketteihin ja jätä yhteystietosi niin Advance Teamin asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä.

BASIC

Helposti kohti yrityskauppaa!

Basic –yrityksen myyntipaketin avulla pääset mutkattomasti ja nopeasti liikkeelle yrityksen myynnissä. Basic – paketti sisältää yrityksen myyntihinta- arvion sekä ilmoituksen yritysovi.fi – palvelussa. Basic myyntipaketti on suunniteltu palvelemaan parhaiten pienempien yrityksien tarpeita yrityskaupassa.Basic pakettiin on mahdollista ostaa myös lisäpalveluja myynnin tueksi.

STANDARD

Kohti yrityskauppaa asiantuntijan avulla!

Standard –yrityksen myyntipaketin avulla pääset helposti etenemään kohti yrityskauppaa asiantuntijan avulla, osallistumalla myös itse aktiivisesti yrityksen myyntiin. Standard –paketti sisältää yrityksen arvonmäärityksen, jonka avulla saat realistisen ja perustellun kuvan yrityksen arvosta. Standard –pakettiin kuuluu myös laaja myyntiesite, asiantuntijan kokoama taustamateriaali sekä ilmoitukset yritysovi.fi -sivulle ja AT-ostajaklubille.

PREMIUM

Onnistunut yrityskauppa!

Premium –yrityksen myyntipaketti on kattava avaimet käteen palvelu, johon kuuluu yrityskaupan jokainen vaihe myytävyysanalyysistä kauppakirjaan. Asiantuntija hoitaa yrityskaupan eri vaiheet, jotta yrityksen omistajana voit keskittyä yrityksen liiketoiminnan pyörittämiseen. Premium –pakettiin on mahdollista sisällyttää myös asiantuntijan tuki yrityskaupan jälkeisissä vaiheissa.

Jätä soittopyyntö

Miten voimme auttaa?

Jätä meille numerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.