Tervetuloa yrityskaupoille! Katso uusimmat myyntikohteemme ja lue uutisia tehdyistä yrityskaupoista.

Tietosuoja

Tietosuoja-asetus GDPR eli General Data Protection Regulation astui voimaan toukokuussa 2018. Tietosuoja-asetuksen myötä muun muassa viestintäkäytännöt muuttuvat. Asetuksen tarkoitus on parantaa yksityisyydensuojaa ja valvoa henkilötietojen käyttöä organisaatioissa. Yritysovi.fi on Advance Team Oy:n ylläpitämä sivusto. Advance Team Oy toimii myös Yritysovi.fi -sivuston rekisterinpitäjänä.

Rekisterinpitäjä

Advance Team Oy
Mariankatu 14 B 10, 15110 Lahti

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Erkki Soppela, erkki.soppela@advanceteam.fi, 040 531 3760

Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

Advance Team Oy:n asiakasrekisteri. Käsittelemme rekisterissä asiakkaidemme henkilötietoja.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteiden hoitoon, asiakasviestintään sekä markkinointitarkoituksiin. Emme kuitenkaan myy, jaa tai muulla tavoin luovuta henkilötietoja koskaan kolmansille osapuolille.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteröidystä voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

• Henkilön nimi, sähköpostiosoite ja tehtävänimike
• Yrityksen nimi, yhteystiedot ja toimiala
• Verkkokäyttäytymiseen liittyvät tiedot verkkosivuilla
• Markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten tapahtumiin osallistuminen

Rekisterin tietolähteet

Henkilötietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun yhteyteen Advance Teamiin tai Yritysovi.fi -palveluun. Tiedot tulevat pääosin asiakkaalta itseltään. Saatamme kerätä tietoja myös julkisista lähteistä.

Tietojen luovutus

Emme myy, jaa tai muulla tavoin luovuta asiakkaidemme tietoja kolmansille osapuolille. Käsittelemme asiakkaiden henkilötietoja aina tietojen keräys hetkellä voimassa olleiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei koskaan luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

Kunnioitamme asiakkaidemme henkilötietojen luottamuksellisuutta. Rekisteri on tallennettu teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon pääsy on ainoastaan Advance Teamin henkilökunnalla. Virheelliset tai epätarkat henkilötiedot poistetaan tai oikaistaan aina asiakkaan pyynnöstä viimeistään kuukauden sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Vanhentuneet tiedot tuhotaan niin, ettei ulkopuolisilla ole mahdollisuutta päästä tietoihin käsiksi.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus ja mahdollisuus tarkistaa rekisteriin talletetut tietonsa sekä pyytää oikaisemaan, poistamaan tai rajoittamaan tietojensa käyttöä. Tietojen tarkastaminen ja korjaaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Advance Teamin henkilökuntaan.

Evästeet

Jätä soittopyyntö

Miten voimme auttaa?

Jätä meille numerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.