Tervetuloa yrityskaupoille! Katso uusimmat myyntikohteemme ja lue uutisia tehdyistä yrityskaupoista.

Lohjan Sisäilmamestari Oy

Menestyvän liiketoiminnan vahvistamiseksi

Ilmastointijärjestelmien puhdistukseen erikoistunut Lohjan Sisäilmamestarit Oy sai lisävahvistusta yrityksen vetovastuuseen marraskuun alussa. Omistuspohjan laajentamisella pyritään varmistamaan yrityksen liiketoiminnan kehitys ja sen laajentaminen pitkällä tähtäimellä.

Martin Blässar on Lohjan Sisäilmamestarit Oy:n uusi toimitusjohtaja. Toinen omistajista, Carl Mattson operoi Kiinasta käsin pääomasijoittajan roolissa. Yrityksen uusilla vetäjillä on tarkoituksena saada lisää jalansijaa kasvavalta sisäilmapalvelualalta. Sisäilmamestareiden erinomainen markkinarooli valaa tavoitteelle hyvän perustan.
Yhtiön aiempi toimitusjohtaja Jari Kursula jatkaa yrityksessä osaomistajana ja teknisenä johtajana.
– Isäni perustama yrityksemme on tullut tunnetuksi hyvästä palvelulaadusta ja joustavasta toimintakulttuurista. Hyvin tehdyn työn kautta olemme saaneet luotua pitkäaikaisia asiakassuhteita, Kursula kertoo.

Jari Kursulan päätökseen laittaa yrityksensä myyntiin liittyy hänen tavoitteensa saada itselleen lisää aikaa ja mahdollisuuksia tärkeään vapaaehtoistyöhön.
– Aikomuksenani on siirtyä tulevaisuudessa osa-aikatöihin.
Sisäilmamestareiden yritystoimintaan Kursula on sitoutunut sataprosenttisella työpanoksella puoleksi vuodeksi ja tämän jälkeen pienemmällä työpanoksella.
– Siirtymäkausi on tärkeä olemassa olevien asiakassuhteiden jatkumisen kannalta. Oleellista on nyt myös siirtää niin sanottua hiljaista tietoa yrityksestä ja alasta uudelle toimitusjohtajalle, Kursula painottaa.

Liiketoimintakauppaan liittyy paljon huomioitavia yksityiskohtia, jotka Jari Kursulan mukaan on järkevintä jättää todellisen asiantuntijan hoidettaviksi.
– Itse päädyin hyödyntämään Advance Teamin Mikko Ruotsalaisen tarjoamaa välittäjäapua pari vuotta sitten. Yritysmyynnin osaajalle, jolla on myös lainopillista tietämystä, oli ilman muuta tarvetta. Omien töiden ohessa kaupan toteuttaminen olisi ollut todella vaikeaa. Ruotsalainen teki hyvää työtä molempia osapuolia tyydyttäneen lopputuloksen varmistamiseksi, Jari Kursula toteaa.

Yritysfaktaa
Lohjan Sisäilmamestarit Oy tarjoaa sisäilmapalveluita omakotitaloista suurteollisuuteen. Kattava palveluvalikoima sisältää muun muassa ilmastointijärjestelmien puhdistukset, säädöt ja huoltotoimet.
Alun perin toiminimellä 40 vuotta sitten perustettu yritys työllistää nykyisin noin 13 nuohousalan ammattiosaajaa. Liikevaihto on ollut viime vuosina miljoonan euron tietämillä.

Teksti: Jarmo Mäkeläinen/Ampersand Design Oy

Jätä soittopyyntö

Miten voimme auttaa?

Jätä meille numerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.