Tervetuloa yrityskaupoille! Katso uusimmat myyntikohteemme ja lue uutisia tehdyistä yrityskaupoista.

Thermo-Tek Oy

Lahden talousalueella toimiva Thermo-Tek Oy myytiin maaliskuun lopulla uudelle omistajalle Maketrans Holding Oy:lle.  

Vuonna 1996 perustettu Thermo-Tek Oy on ajoneuvojen kylmäkoneiden, ilmastointi- ja lämmityslaitteiden huoltoon, korjaukseen, myyntiin ja asennukseen erikoistunut yritys. 

Thermo-Tekin omistaja Matti Lavikka teki päätöksen yrityksen myynnistä ja otti yhteyttä Advance Teamin yritysvälittäjään Terhi Ruuskaan. Arvonmäärityksen jälkeen startattiin myyntiprosessi. Oikean ostajan löydyttyä kauppa eteni sujuvasti maaliin.  

Yhtenä vaihtoehtona olisi ollut, että yritystoiminta siirretään eri talousalueelle, mutta Matti Lavikka toivoi, että ostaja löytyisi läheltä, jotta yritys voisi jatkossakin palvella paikallisia pitkäaikaisia asiakkaitaan.   

-Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja etenkin yritysvälittäjä Terhi Ruuskan asiantuntevaan palveluun, Matti Lavikka kehuu.  

Myös toimintaa jatkava Markku Kuusinen on tyytyväinen siihen, miten jouheasti yrityskauppa eteni ja saatiin lopulta varsin nopealla aikataululla maaliin.

-Terhi Ruuska teki rahoittajalle mallin kaupan toteutuksesta, jonka perusteella rahoittajat pystyivät tekemään rahoituspäätökset. Tämä nopeutti prosessia merkittävästi.  

Thermo-Tek jatkaa toimintaansa yrityskaupan jälkeen Nastolassa samoissa toimitiloissa kuin ennenkin.  

-On aina antoisaa olla mukana yrityskaupassa, jossa myyjällä ja ostajalla on täysi luottamus toisiinsa, ja he toimivat hienosti yhteistyössä kaupan jälkeen, jotta siirtymä on mahdollisimman helppo asiakkaille ja kaikille sidosryhmille, toteaa Terhi Ruuska. 

-Tällaisessa kaupassa kaikki voittavat.

www.yritysovi.fi

www.advanceteam.fi

Jätä soittopyyntö

Miten voimme auttaa?

Jätä meille numerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.