Tervetuloa yrityskaupoille! Katso uusimmat myyntikohteemme ja lue uutisia tehdyistä yrityskaupoista.

Tuotenauha Oy

Kotimaisen laadun ja luotettavuuden puolesta

Perinteikäs perheyritys Tuotenauha Oy on siirtynyt tänä keväänä toteutuneen osakekaupan myötä uuden yrittäjäpariskunnan vetovastuulle. Advance Teamin rooli yrityskaupan välittäjänä oli merkittävä.

Vuonna 1948 perustettu lahtelaisyritys on Pohjoismaiden suurimpia kangasmerkkien ja etikettien valmistajia. Kotimaisen perheyhtiön asiakaskuntaan lukeutuu merkittäviä yrityksiä vaate- ja tekstiiliteollisuudesta, kenkä- ja laukkuteollisuudesta sekä kaupan alalta. Laaja-alainen liiketoiminta kattaa myös erilaisten graafisen alan tuotteiden valmistuksen, markkinoinnin, maahantuonnin ja viennin.

– Kunnioitamme Tuotenauha Oy:n arvokasta yrityshistoriaa ja aiomme jatkaa menestyksekästä liiketoimintaa edellisten omistajien viitoittamalla tiellä, vakuuttavat Tuotenauhan uudet yrittäjät Timo Heikkinen ja Erja Ylisirniö.

Kuvateksti: Perinteikkään perheyrityksen Tuotenauha Oy:n vetovastuu siirtyi huhtikuun lopulla toteutetun osakekaupan myötä uusille yrittäjille. Kuvassa vasemmalta oikealle Mikko Ruotsalainen (Advance Team), Martti Kiiskilä (Myyjä), Erja Ylisirniö ja Timo Heikkinen (Ostajat) ja Jouni Hönö (Osuuspankki).

”Yrityksen hyvä maine teki vaikutuksen”

Kun Vantaalla nykyisin asuvat Timo Heikkinen ja Erja Ylisirniö saivat tiedon Lahdessa myynnissä olevasta perheyrityksestä, he päättivät tarttua tilaisuuteen.

– Tiedon meille välittänyt Advance Team on meille entuudestaan tuttu yritysvälittäjä, jonka asiantuntemukseen saatoimme luottaa, Lahdessa pitkään asunut yrittäjäpariskunta kertoo.

Myynnissä olleen Tuotenauha Oy:n mittava historia ja hyvä maine tekivät heihin suuren vaikutuksen.

– Ostopäätöstämme vauhditti kyseisen yrityksen hyvä kunto, markkinajohtajuus omalla tuotesegmentillään sekä pitkäaikaiset ja vakaat asiakassuhteet.

Osakekauppaprosessi eteni varsin nopeasti ensimmäisen tapaamisen ja yritykseen tutustumisen jälkeen.

– Advance Teamin asiantuntijan rooli oli ratkaiseva yrityskaupan toteutumisessa. Olemme erittäin tyytyväisiä heidän panokseensa. Omien kokemustemme valossa voimme mielihyvin suositella heidän osaamistaan muillekin, joilla on suunnitelmissa yrityksen myynti tai osto. Yrityskaupan asiantuntijapalveluiden hyödyntäminen helpottaa huomattavasti sekä myyjän että ostajan työtä, Heikkinen ja Ylisirniö toteavat.

Vakaan kehityskulun takaamiseksi

Huhtikuun lopulla vahvistetun osakekaupan myötä Tuotenauha Oy:n aiempi toimitusjohtaja Martti Kiiskilä siirtyi viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviään. Sen sijaan hänen puolisonsa Marja Kiiskilä jatkaa ainakin toistaiseksi yhtiön palveluksessa.

– Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia yhtiön nykyisiin asiakassuhteisiin tai olemassa olevaan henkilökuntaan. Yritys työllistää seitsemän ammattiosaajaa, jotka kaikki jatkavat palveluksessamme, toimitusjohtaja Timo Heikkinen toteaa.

– Aiomme jatkossakin panostaa kaiken osaamisemme yrityksessämme valmistettavien tuotteiden korkean laadun ja nopeiden toimitusaikojen puolesta, hallituksen puheenjohtaja Erja Ylisirniö painottaa.

Teksti:
Jarmo Mäkeläinen
Ampersand Design Oy

Jätä soittopyyntö

Miten voimme auttaa?

Jätä meille numerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.